Underhållare

Vi söker underhållare till årets Thorengala så vi välkomnar både lärare och elever att höra av sig vid intresse! Det spelar ingen roll vad ni vill framföra, vi är öppna för alla förslag! Eftersom vår mailadress inte fungerar så får ni skicka ett meddelande till Robert Högberg via progress. Mvh GalaGrabbarna

Kära elever och lärare

I skrivandets stund har nomineringarna äntligen nått ut till vissa klasser, resten kommer att få sin chans dem kommande dagarna. När dem är sammanställda kommer ni kunna rösta på de fyra kandidaterna inom varje kategori här på bloggen! Fred ut, GalaGrabbarna!

GG

En regnig oktoberdag knackade tre ambitiösa och drivna elever på hos Linda Elster. Efter en lång och hård förhandling lyckades vi ro dealen i land! Sedan dess har det endast varit hårt arbete och slit, många sena och sömnlösa nätter. Därefter fick vi tillskott i gruppen av två mycket intressanta individer så i dagsläget är vi fem hombres.

Vi har valt att kalla oss själva GG (Galagrabbarna) icke att förväxla med Grabbarna Grus! Detta gör vi som vårat projektarbete, men främst av eget intresse då vi avgudar röda mattan.

Inom en snart framtid kommer ni få ut information angående årets nomineringar, har ni några funderingar eller vill komma i kontakt med oss ber vi er skicka ett mail till: [email protected]. Vi är på jakt efter elever eller lärare som skulle kunna bjuda på lite show, tveka inte att höra av er!

XoXo Galagrabbarna!

RSS 2.0